Book of Ra Deluxe Slot

Un slot mereu tânăr, asta se poate spune despre slot Book of Ra Deluxe, jocul noroc care refuză să îmbătrânească. Îl ajută însă să se menţină pe acest trend de popularitate tematica. Tema abordată în păcănele Book of Ra Deluxe este una care nu îşi pierde din priza pe care o are la jucători şi face referire la o civilizaţie încă misterioasă, cea egipteană. În acest fel jucătorii fac cunoştinţă cu simbolurile străvechi ai civilizaţiei egiptene şi se delectează cu simbolurile care populează slotul.

Şi dacă se adăugă liniile de plată consistente dar şi specialele pe care slotul le dăruieşte cu dărnicie, avem reţeta unui slot câştigător care continuă să fie extrem de popular. Accesarea de păcănele online Book of Ra se dovedeşte a fi deci o ocazie de neratat, slotul continuând să facă adepţi după adepţi în mediul online.

NumeFurnizorTipul de slotTemă
Book of Ra DeluxeNovomaticSlot videoEgiptul antic
MulineteLiniile de platăGama de mizeCaracteristici bonus
51010p la 240 ronDa (1)
Rotiri gratuite/MultiplicatorMax WinRTPVolatilitate
10-Nelimitat/1x5,000 x95.1%Foarte inalt

Istoric joc Book of Ra Deluxe

Despre orice variante de păcănele online Book of Ra am discuta, jocul în sine rămâne unul considerat de către specialişti ca fiind un pionier în industria de iGaming. Arhitectura destul de simplă de 5 role distribuite pe 3 rânduri, simbolurile tipic egiptene şi specialele originale pe care slotul le dăruieşte au făcut din acest joc un succes instantaneu.

Compania Novomatic este un nume important în lumea dezvoltatorilor de jocuri, dar acest titlu i-a propulsat pe podium încă de la lansarea acestuia. Se întâmpla în anul 2004, când compania lansează în online primul titlu cu acest joc. Anul 2008 vine ca o confirmare a succesului înregistrat de către păcănele online Book of Ra şi jucătorii se pot bucura de această dată la nivel global de apariţia pe piaţă a versiunii de păcănele Book of Ra Deluxe.

Book of Ra Deluxe – 95,10% RTP şi bonus pe 10 linii

Un asemenea succes trebuia împărtăşit chiar şi jucătorilor aflaţi la început de drum, aşa încât Novomatic le pune la dispoziţie păcănele gratis book of ra, astfel încât să se familiarizeze fără nici un cost cu modul în care jocul funcţionează.

Pentru jucătorii deja cu experienţă, păcănele book of ra gratis nu mai reprezintă o opţiune, aceştia apreciind jocul pe o miză reală. Şi au auspicii cum nu se poate mai pozitive, dat fiind RTP-ul cu care jocul este construit şi liniile de plată pe care le oferă.

Novomatic a stabilit un procent de 95,10% ataşat caracteristicii de RTP şi 10 linii de plată fixe pe care simbolurile din păcănele online Book of Ra se formează. Cum miza este una care poate atinge valori foarte mari, slotul se poate dovedi unul profitabil pentru un jucător norocos.

Volatilitatea este una mică, ceea ce înseamnă că apariţia pe ecran a câştigurilor este una care se petrece în intervale de timp destul de dese. Şi dacă se doreşte cunoaşterea tabelei de plăţi pe care păcănele book of ra Deluxe o determină, este disponibil butonul de  info, care informează jucătorul despre toate caracteristicile de top ale jocului.

Book of Ra Deluxe demo – cum se joacă?

Indiferent de platforma online care oferă acest joc, varianta de păcănele Book of Ra gratis este una disponibilă 100%. Nu se plăteşte nimic şi majoritatea platformelor dau oportunitatea de a juca slot Book of Ra Deluxe în varianta gratuită fără să fie necesară existenţa unui cont de jucător.

Pe scurt, un jucător care vrea să acceseze păcănele gratis Book of Ra are de făcut următorii paşi simplii:

Book of Ra Deluxe – despre joc – simboluri şi plăți

Cu toate că cele 10 linii de plată nu par la prima vedere atât de ofertante, RTP-ul destul de mare şi volatilitatea mică fac din slot Book of Ra Deluxe un joc extrem de profitabil. Şi cum miza este ajustabilă, se poate ajunge la câştiguri impresionante. Păcănele Book of Ra Deluxe oferă posibilitatea creşterii mizei de joc până la o valoare de 1000 ce credite pentru fiecare învârtire de role. Dacă o linie de 5 simboluri cu căutătorul de comori aduce pe cea mai mică miză un număr de 9000 de credite, pe miza de 1000 câştigul se raportează la 900000 de credite.

Iar dacă un jucător norocos aduce pe ecran şi cele 5 wilduri ale jocului într-o linie de 5, atunci se poate vorbi despre un câştig care ajunge la 500000 de credite. Şi în afară de acest câştig, se iniţiază şi mult aşteptatele speciale ale jocului. Este nevoie de minim 3 simboluri cu simbolul comorii pentru ca acestea să demareze modulul de jocuri speciale. Se obţin 15 runde de învârtiri gratuite, pe parcursul cărora se rulează un simbol din joc, selectat aleatoriu la debutul specialelor.

Cel mai bine plătit simbol şi în acest modul de joc îl constituie pictograma exploratorului, care poate apărea pe toate cele 5 role de joc. În acest caz, datorită funcţiei expansive a specialei, se pot obţine câştiguri de tip ecran. Pe parcursul specialelor apariţia a încă minim 3 simboluri wild poate determina speciale suplimentare. Nu este specificat un număr finit de speciale suplimentare, aşa că totul ţine de norocul fiecărui jucător.

Şi fiindcă este vorba până la urmă despre noroc, se recomandă ca atunci când se joacă slot Book of Ra Deluxe jocul responsabil să fie motto-ul fiecărui jucător. Este posibil ca acest stil de joc să nu aducă atât de multe împliniri financiare dar are o mare calitate, fereşte jucătorii de un flagel care face ravagii, dependenţa faţă de jocurile de noroc.

Rotiri gratuite Book of Ra Deluxe

Pentru că specialele apar destul de des în slot Book of Ra Deluxe şi funcţia de simbol expansiv este una care aduce câştiguri mari, slotul este jucat intens. Şi pentru că jocul are o atât de mare căutare, cazinourile dezvoltă în mod curent pachete de bonusuri care să îl cuprindă.

Se poate accesa în acest fel un pachet de bonus de bun venit care să ofere în afară de multiplicarea sumei minime depuse şi un număr impresionant de rotiri gratuite la slot Book of Ra Deluxe. În acelaşi fel funcţionează şi bonusul care se oferă la verificarea identităţii.

Dacă totul este în ordine, se oferă rotiri gratuite la acest joc astfel încât jucătorii să îl încerce şi de ce nu, să şi câştige sume mari de bani. Trebuie doar citite condiţiile de acordare şi de rulare a fiecărui tip de bonus accesat, astfel încât să se ştie de la început cerinţele impuse de site pentru a fi respectate aşa cum se cuvine.

Concluzie

Popularitatea slotului Book of Ra Deluxe se bazează pe câteva date concrete. Slotul oferă un RTP de 95,10%, o volatilitate mică şi 10 linii de plată pe care simbolurile din joc pot forma câştiguri. Nu în ultimul rând, speciala este ceea ce aşteaptă cu sufletul la gură toţi fanii acestui joc. Simbolurile responsabile cu acordarea acesteia sunt cărţile comorii. Surpriza însă constă în selectarea aleatorie a unui simbol din joc, simbol care va fi rulat pe durata specialelor şi al cărui caracter expansiv poate duce la câştiguri antologice de tip ecran.