Jocuri de cazinou online

Industria de cazinouri online a explodat în ultimii ani, cu tot mai multe cazinouri făcându-și apariția în piață. Fără cerere mare, acestea n-ar rezista și nici nu ar mai avea de ce să se înghesuie pe piață, însă există tot mai mulți oameni care se îndreaptă spre cazinourile online pentru a se distra și, de ce nu, și pentru a câștiga bani. Cu doar câteva click-uri, oamenii au la dispoziție o gamă largă de jocuri online, fie ele jocuri online gratis sau pe bani. În acest articol., vom discuta mai multe despre lumea de jocuri online, despre bonusurile oferite de cazinourile online, dar vom vedea și care sunt cele mai populare jocuri din aceste cazinouri.

Bonusuri pe care le poți obține într-un cazinou online

Unul dintre marile avantaje ale cazinourilor online este faptul că poți primi bonusuri. Iar bonusurile sunt un lucru pe care pasionații de jocuri de noroc îl adoră. Și e absolut normal. Bonusurile te pot ajuta să îți crești șansele de câștig, te pot ajuta să exersezi și să ajungi să cunoști jocul bine până fără să îți riști proprii bani.

Cazinourile online se întrec în bonusuri care mai de care mai generoase ca să atragă noi clienți și să-i mențină în joc pe cei vechi. Hai să vedem acum care sunt cele mai populare tipuri de bonusuri pe care le poți primi într-un cazinou online:

Tipuri de jocuri de cazinou

Varietatea de jocuri este una uriașă în cazinourile online. De la jocuri de masă, la sloturi sau poker live, nu credem că există om care să nu fi găsit ceva pe placul lui într-un cazinou online. Sloturile sunt cele mai populare jocuri din cazinourile online, iar acestea vin în diferite teme și stiluri, de la sloturi clasice la sloturi video cu mai multe linii de plată și funcții bonus. Majoritatea cazinourilor oferă aceste jocuri și în varianta demo, adică ca niște jocuri online gratuite, dar la care nu poți câștiga bani reali. 

Într-un cazinou online, clasicele jocuri de masă, ruletă, poker, blackjack și baccarat, au rămas la fel de căutate. Cazinourile pun jucătorilor la dispoziție mese live, cu dealeri reali, iar jucătorii se pot simți ca într-un cazinou tradițional. Mai departe îți povesti totul despre aceste jocuri de masă atât de populare în întreaga lume. Poate ai impresia că sunt greu de jucat, însă vei vedea că regulile sunt extrem de simple. Hai să le luam pe rând.

Ruleta

Regulile ruletei sunt relativ simple. Jocul se joacă pe o roată care este împărțită în sloturi numerotate. Numerele de pe roată sunt între 0 și 36. Jucătorii plasează pariurile înainte ca dealerul să învârtă roata. Există două tipuri diferite de pariuri la ruletă:

Poker

Pokerul poate fi jucat atât în cazinouri, cât și acasă cu prietenii. Cea mai populară variantă de poker este Texas Hold’em. Obiectivul general al jocului este de a avea cea mai bună mână la finalul jocului. Fiecare jucător primește un anume număr de cărți, în funcție de variante de joc care se joacă. Apoi, jucătorii își plasează pariurile pe rundel, unde au posibilitatea să renunțe, să majoreze miza sau doar să plătească pariurile celorlalți. La final, jucătorii rămași în joc își arată cărțile, iar cea mai bună mână câștigă potul. Înainte de a juca orice fel de poker, fii sigur că știi clasificarea mâinilor de poker.

Clasificarea mâinilor de poker (de la cea mai puternică la cea mai slabă)

Blackjack

Blackjack este un joc de cărți extrem de popular la care ai nevoie de îndemânare, strategie și noroc. Obiectivul jocului este de a avea o mână cu o valoare de 21 sau cât mai aproape de 21, fără a depăși această valoare. Iată cum se joacă blackjack:

La Blackjack, valoarea cărţilor este următoarea: cărţile de la 2 la 10 au valoarea scrisă pe ele, popii, juveţiii şi damele valoarează 10 puncte, iar asul valorează un punct sau 11, în funcţie de cum îl avantajează pe jucător.

Baccarat

Pentru cei care n-au avut vreodată treabă cu jocurile de cazinou, jocul Baccarat poate nu le zice nimic. Însă cei pasionaţi de jocuri de noroc, sigur l-au încercat măcar odată. Obiectivul este de a avea o mână cu o valoare cât mai apropiată de 9 sau egală cu 9. Valorile cărţilor sunt următoarele: cărţile de la 2 la 9 au valoarea scrisă pe ele, 10, J, Q, K valorează 0 puncte, iar asul un punct. Aici, fiecare jucător primește câte două cărți, dealerul la fel. Jokerii nu se folosesc la acest joc. Câștigător va fi cel care are valoarea totală din cele două cărți egală cu 9 sau cât mai aproape de 9. De asemenea, dacă valoarea celor două cărți este format din două zecimale, punctajul va fi reprezentat doar de a doua zecimală. De exemplu, dacă ai 7+6=13, iar acest 13 devine 3. Există mai multe tipuri de baccarat, dar cele mai populare sunt Mini-Baccarat și Punto Banco.

Dacă ești la început în lumea jocurilor de cazinou, trebuie să știi că poți juca și jocuri casino online gratis. Cazinourile îți pun la dispoziție variante demo ale jocurilor de cazinou, inclusiv jocuri aparate online, pentru ca tu să exersezi și să ajungi să le cunoști bine până vei ajunge să riști bani reali. Normal, la varianta demo nu poți câștiga bani reali.

FAQ

❓ Este sigur să joci jocuri de cazinou online?

Atât timp cât alegi un cazinou de renume, care deține licență de funcționare emisă de ONJN, atunci da, este sigur și legal să joci online la cazinou.

❓ Pot să joc jocuri de cazino online gratuit?

Da, multe cazinouri online oferă opțiuni de joc gratuit pentru jocurile lor. Acest lucru le permite jucătorilor să încerce jocurile fără a risca bani reali.

❓ Pot câștiga bani reali jucând jocuri de cazinou online?

Da, dacă joci pe bani reali, atunci poți câștiga bani reali. Ține însă minte că rezultatul jocurilor este determinat de șansă, deci nu există nicio garanție de câștig. Este important să joci mereu în mod responsabil și să știi când să te oprești.

❓ Care este vârsta minimă necesară pentru a juca jocuri de cazino online?

În România, vârsta minimă pentru a juca la cazinou este de 18 ani.